Bericht versturen

YUYAO RISING PACKING PRODUCTS CO., LTD.

Gewaarborgde Kwaliteit, Beste Prijzen, Snelle Levering.

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: RS of OEM
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 500m-700m
Opgericht Jaar: 2012
Export pct: 90% - 100%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Productenco. zich van de Yuyao specialiseert Toenemend Verpakking, Ltd in productie en voert de folie van het huishoudenaluminium, de foliebladen van het Pop-upitemaluminium, de containers van de aluminiumfolie & het bakken documenten uit. Wij hebben overvloedige ervaring om de producten van de aluminiumfolie te behandelen. Wij hebben de samenwerkers meer dan 10 jaar. Het grootste deel van onze cliënten hebben met ons meer dan 3 jaar samengewerkt. Wij proberen altijd ons beste om onze gunstigste prijzen aan onze cliënten onder het waarborgen van de kwaliteit van goederen aan te bieden.

 

Wij hebben 9 machines om het broodje van de aluminiumfolie, één automatische machine om te zetten gule de verfdozen te vouwen, één automatische machine om de snijder op kleur toe te voegen en één automatische machine voor verpakking te produceren. Ook hebben wij machine drie om aluminiumfoliecontainers te produceren.

 

Het broodje van de aluminiumfolie dat wij is voor restaurant, catering, kleinhandelsect hebben geproduceerd. Het wordt wijd gebruikt voor het Koken, het Bevriezen, het Bakken, het Opslaan en BBQ. Wij leveren de producten vanaf het verzoek van onze klanten. Voor sepcification, bieden wij aan: de breedte van 120mm tot 600mm, Lengte is van 2meters aan 300meters. De producten worden ingepakt met verfdoos, gedrukte pp-zak, krimpen of borrelen Omslag, ect. Wij keuren OEM goed.

 

Voor de containers van de aluminiumfolie, hebben wij Bakselreeks, Roosterend reeks met inbegrip van rechthoekige en ovale vorm, de pan, meeneemdienbladen van de Stoomlijst & voor fast-food containers.

 

Bovendien leveren wij ook de folieblad van het Pop-upitemaluminium en bakseldocument.

 

Onthaal voor uw vriendelijk onderzoek op om het even welk ogenblik, zouden wij onze beste dienst voor u willen aanbieden. Oprecht hoop aan bulid wederzijdse voordelige samenwerking met u!

 

Geschiedenis
Dienst
Ons Team
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in